Loading...
Over Thirza 2018-03-15T13:53:22+00:00

Thirza Lourens

Ik ben in 1966 geboren, het jaar van de Paard, uit een Indonesische vader en een Nederlandse moeder als hoog sensitief kind. In 1998 ben ik moeder geworden van twee zonen. Onze zonen zijn in de nabijheid van hun oma en opa opgegroeid. Die wonen naast hun ouderlijk huis.

Ons gezin bestaat verder uit mijn echtgenoot en onze katten Blokje en Beer.

Het grootste gedeelte van mijn werkzame leven, namelijk 21 jaar, ben ik manager/boeker en producent geweest van het werk van mijn man, de bandoneonist en componist Carel Kraayenhof. Daarvoor gaf ik dansexpressie aan kinderen, gaf ik callanetics aan Turkse en Marokkaanse vrouwen in Amsterdam Oost, werkte ik als bewegingsactrice o.a. bij het Traject Theater en acteerde ik in verschillende vrije producties.

Thirza Lourens

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en ik houd van koken. Ik speel graag piano en harp.

Opleidingen

Diploma Havo Bergerscholengemeenschap Bergen (NH)
1 jaar Toneel Academie Maastricht
2 jaar Academie voor Drama Eindhoven
Academie voor Dansexpressie Amsterdam afgestudeerd 1992
HBO opleiding Kindercoach – SonneveltOpleidingen

Momenteel zit ik in het laatste jaar van de HBO opleiding Levenscoach